Skip to main content

Μια ζωή μαζί, μια ζωή Μαλαματίνα

Μία Ιστορία 128 Ετών σε Νέα Εποχή

Σταφύλια από ελληνικές εκλεκτές ποικιλίες, σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον, σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης που βασίζονται σε διεθνή πρότυπα, υψηλή τεχνογνωσία και ομαδική δουλειά.

Αυτά είναι τα στοιχεία εκείνα, τα οποία σε συνδυασμό με τις αξίες που την συντροφεύουν από το 1895, οδηγούν την Οινοποιία Μαλαματίνα σε μια καινούργια εποχή.

Μια νέα εποχή που ξεκινά με νέες, φρέσκες και εξαιρετικές οινικές προτάσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις και υπόσχονται να γίνουν διαχρονικές επιλογές όπως έγινε και η αγαπημένη όλων των Ελλήνων ρετσίνα Μαλαματίνα.

Μια Ζωή Οινοποιία Μαλαματίνα

Η αγάπη για το καλό κρασί, και το μεράκι για δημιουργία, είναι οι αξίες που μας συντροφεύουν από το 1895. Ακολουθώντας την μακραίωνη οικογενειακή παράδοση και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης δημιουργούμε κρασιά από ελληνικούς αμπελώνες που αιχμαλωτίζουν τη γεύση.

Πολύ Περισσότερο από μία Ρετσίνα

Η πιο διάσημη και αγαπημένη ρετσίνα της Ελλάδας. Ένα μοναδικό κρασί με απόλυτα ελληνική ταυτότητα, απαλό άρωμα και γεύση ρητίνης που αφήνει να αναδυθούν τα αρώματα των ποικιλιών Σαββατιανό και Ροδίτης.

Διακρίσεις & Βραβεία

Η επιβράβευση των προσπαθειών μας έρχεται με διακρίσεις των κρασιών μας σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ηγετική παρουσία σε Ελλάδα & Εξωτερικό

Με εξαγωγές σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και συνολικά περισσότερες από 37 χώρες, η Οινοποιία Μαλαματίνα κατέχει ηγετική θέση στην πώληση του παραδοσιακού κρασιού ρετσίνα παγκοσμίως.

https://www.youtube.com/watch?v=edKO4qHqy28

Τα επιλεγμένα αμπελοτόπια μας